Майстер-клас з приготування пісних страв ресторанного меню!

18 березня на факультеті менеджменту Миколаївського національного аграрного університету відбувся майстер-клас для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з приготування пісних страв ресторанного меню. Зустріч організована деканом факультету менеджменту д.е.н., професором Шебаніною О.В. та к.е.н., доцентом Величко О.В. 

На майстер-клас був запрошений су-шеф ресторану «Мисливець» Одинський Данило, член Асоціації шеф-кухарів Півдня України та Першої Української Асоціації шеф-кухарів, а також багаторазовий переможець конкурсів «Best кухар», «BBQ battle:2019», «Staff battle: Вінтажна кухня». Су-шеф Данило Одинський у своїй діяльності надає перевагу авторській кухні. Саме, під час майстер-класу він приготував пісні страви, а саме стейк із цвітної капусти з мусом із білих грибів та білокачанну гостру капусту з цибулевим пюре. 

Здобувачі вищої освіти мали змогу спостерігати всі процеси приготування страв та дізнатися «кулінарні секрети» від су-шефа.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget