18 березня на факультеті менеджменту Миколаївського національного аграрного університету відбувся майстер-клас для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з приготування пісних страв ресторанного меню. Зустріч організована деканом факультету менеджменту д.е.н., професором Шебаніною О.В. та к.е.н., доцентом Величко О.В.
На майстер-клас був запрошений су-шеф ресторану «Мисливець» Одинський Данило, член Асоціації шеф-кухарів Півдня України та Першої Української Асоціації шеф-кухарів, а також багаторазовий переможець конкурсів «Best кухар», «BBQ battle:2019», «Staff battle: Вінтажна кухня». Су-шеф Данило Одинський у своїй діяльності надає перевагу авторській кухні. Саме, під час майстер-класу він приготував пісні страви, а саме стейк із цвітної капусти з мусом із білих грибів та білокачанну гостру капусту з цибулевим пюре.
Здобувачі вищої освіти мали змогу спостерігати всі процеси приготування страв та дізнатися «кулінарні секрети» від су-шефа.
Дописати коментар