Освіта, наука, практика – траєкторія щорічної наукової конференції

Не перший рік науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування є учасниками ХІХ Наукової конференції «Розвиток системи обліку, аналізу та аудиту в Україні: теорія, методологія, організація», яку 26 березня проводить Національна академія статистики, обліку та аудиту. Неперевершений модератор конференції доктор економічних наук, професор Теловата Марія Теодозіївна зібрала для наукових дебатів з актуальних питань обліку, аналізу, аудиту, статистики,  оподаткування та підготовки фахівців з облікових спеціальностей більше 70 учасників із 30 закладів вищої освіти, 9 з яких є зарубіжними. Учасниками конференції стали вчені-обліковці, ректори університетів, голови професійних асоціацій, аспіранти, докторанти, виступи яких стали певними одами проблемам та перспективам розвитку окреслених вище питань. Всі виступи були настільки науково неординарними, що мають стати настільними книгами для всіх здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників! 




Голова Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України Валентина Легка  доповідала про значення професійної етики й так гарно назвала етику «дахом будинку обліку та аудиту». Доктор економічних наук, професор, експерт з Міжнародних стандартів фінансової звітності Сергій Федорович Голов наголосив на таких простих, і в той же час, перспективних напрямах розвитку бухгалтерської науки як життєздатність обліку, його методологія та технологія. Доктор економічних наук, професор, ректор Львівського торгово-економічного університету Петро Олексійович Куцик зазначив на особливому значенні та важливості співпраці учасників освітнього процесу із професійними організаціями. Цитувати можна кожного доповідача, адже актуальність тематики конференції є беззаперечною, а доповідачі – професіоналами та науковою елітою України, Польщі, Словаччини та Азербайджану.



Від Миколаївського національного аграрного університету доповідала доктор економічних наук, професор кафедри обліку і оподаткування Ксьонжик Ірина Володимирівна з питанням щодо транснаціональних корпорацій як основного суб’єкту глобальної податкової невизначеності та розмивання податкової бази. Ірина Володимирівна висвітлила саме поняття невизначеності та джерела його виникнення, а також окреслила ініціативи та оптимізаційні заходи з досліджуваного питання. 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування щиро дякують модератору конференції доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту, Заслуженому працівнику освіти України, професору Європейського інституту безперервної освіти (Словаччини) Теловатій Марії Теодозіївні за її талант організувати результативну наукову зустріч за будь-яких умов, з повагою до традицій, з нотками гумору, з посмішкою, з натхненням, з бажанням досліджувати, творити й працювати! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget