Студентська науково-теоретична конференція «участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни»/ Cекція «математичне моделювання економічних процесів»


24 березня о 15:00 кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання на платформі Zoom було проведено онлайн секційне засідання з теми «Математичне моделювання економічних процесів» в рамках студентської науково-теоретичної конференції, яка щороку проводиться на базі Миколаївського національного аграрного університету. У зустрічі прийняли участь здобувачі вищої освіти нашого університету та викладачі кафедри. Доповіді були дуже різнопланові і цікаві, всі вони виконувалися в рамках діючих наукових гуртків кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання.

Питання, які були підняті здобувачами у своїх доповідях стосувалися оцінці інвестиційної привабливості як окремих підприємств, так і регіонів нашої країни, застосуванню математичного моделювання для підвищення ефективності виробництва аграрних підприємств, моделям поведінки виробників сільськогосподарської продукції в умовах зміни клімату, інформаційної складової прийняття рішень з урахуванням екологоорієнтованого виробництва аграрних підприємств, а також теорії ігор, щодо застосування в менеджменті та економіці.

Кафедра економічної кібернетики і математичного моделювання дякує усім присутнім за активну участь і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget