Роль соціальної відповідальності особистості в успішній побудові кар’єри

22 березня 2021 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування МНАУ проведено тренінг «Школа вибору професії «Профі Старт»: стань успішним» на тему: «Значення соціальної відповідальності  особистості для успішної побудови кар’єри».
Доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Тетяна Іванівна Лункіна ознайомила учасників тренінгу із терміном «соціальна відповідальність», розповіла, які існують рівні розподілу соціальної відповідальності, як рішення та дії на кожному з цих рівнів впливають на суспільство та навколишнє середовище,ознайомила з рейтингом найзабрудненіших країн світу, місцем у ньому нашої країни. Вчені переконані, що на світ невдовзі чекають нові смертоносні пандемії після коронавірусу, якщо людство глобально не змінить ставлення до природи. У зв’язку із цим соціальна відповідальність при подоланні COVID-19 виходить на чільне місце в побудові успішного бізнесу.
Учасники тренінгу мали можливість ознайомитися з особливостями діяльності  Миколаївського національного аграрного університету в межах соціальної відповідальності:  виховання соціально відповідальних лідерів, активну участь у  заходах, які спрямовані  на підвищення  конкурентоспроможності фахівців на ринку праці та залучення до освітнього процесу соціально відповідальних  роботодавців.
Дякуємо учасникам тренінгу за приділений час! Нехай цікава розповідь про роль соціальної відповідальності для особистості та її успішної кар’єри допоможуть визначитися з професією та виховати соціально відповідальну молодь!
Запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету – закладу вищої освіти з високим рівнем соціальної відповідальності!








обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget