Нові можливості під час карантину: онлайн-виступ на міжнародній науковій конференції!

Договір про співпрацю між закладами вищої освіти – це не лише нові можливості, але й зобов’язання. А якщо заклади вищої освіти є представниками різних країн, то ще й величезна відповідальність. Так, у рамках підписаного договору про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та Державним аграрним університетом Молдови здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету мали змогу не лише взяти участь у 74-й Міжнародній науковій студентській конференції, але й гідно представити наш університет. 

Здобувачі виступили із доповідями з актуальної облікової тематики, яку обговорено та окреслено на засіданнях наукових гуртків кафедри обліку і оподаткування науковими керівниками доктором економічних наук, професором Потриваєвою Н.В. та доктором економічних наук, професором Дубініною М.В. Так, Моспаненко Карина досліджувала використання цифрових технологій під час проведення інвентаризації, Лагодіна Юлія – особливості формування облікової політика аграрних підприємств, Мороз Тетяна – облікове забезпечення витрат діяльності аграрних підприємств. Керівник облікової секції конференції, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, фінансів та інформатики Кожокар Вадим Іванович відмітив особливо гарним виступ Сарницької Дар’ї на тему «Risks in the field of the enterprice».

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та здобувачі вищої освіти щиро вдячні організаторам конференції за запрошення, можливість виступити, обговорити актуальні облікові питання та особливості їх вирішення в інших країнах. Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові наукові здобутки!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget