Участь у Форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті»

17 та 18 березня 2021 року доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна взяла участь у онлайн-форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті», організованому Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія).
Мета Форуму – сприяти обміну кращими практиками та фаховому обговоренню питань вдосконалення викладання і навчання у вищій освіті в Україні.
Упродовж роботи Форуму було висловлено багато цікавих думок щодо вдосконалення викладання і навчання від представників британської агенції Advance HE, Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та університетів України. Під час другого дня Форуму говорили про досконалість викладання і роль студентів у цьому процесі, а також про доступні онлайн-ресурси та цифрові інструменти, які університети ефективно застосовують у своїй роботі. Було представлено воркшопи від британських та українських експертів вищої освіти: Онлайн Одіссея: від начитки матеріалу до розробки інтерактивного викладання; Гейміфікація в освітньому процесі під час пандемії; Блоґґінґ як мотиваційний тріґґер залучення студентів у процес навчання; У ролі викладача: створення тестових завдань студентами як інструмент активного навчання.
Дякуємо організаторам за актуальний та змістовний Форум!




факультет агротехнологій,кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget