Протягом лютого-березня місяця 2021 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету, відбулася процедура акредитації освітніх програм за спеціальністю 162-«Біотехнології та біоінженерія» та 181-«Харчові технології» за ступенем вищої освіти «Бакалавр».
Відповідно до Наказу Міністерства і науки України № 42-Е від 19 січня 2021 року, було призначено експертну групу для проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 162 - «Біотехнології та біоінженерія» у складі:
Дзюба Надія Анатоліївна, кандидат технічних наук (Одеська національна академія харчових технологій);
Даниленко Світлана Григорівна, доктор технічних наук (Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України);
Пилипенко Дар'я Михайлівна (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут, здобувач вищої освіти).
Та, відповідно до Наказу Міністерства і науки України № 379-Е від 23 лютого 2021 року, було призначено експертну групу для проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 181 - «Харчові технології» у складі:
Заморська Ірина Леонідівна, доктор технічних наук, (Уманський національний університет садівництва);
Солоницька Ірина Валеріївна, кандидат технічних наук (Одеська національна академія харчових технологій);
Закржевський Максим Васильович (Національний університет харчових технологій, Запорізький національний університет, здобувач вищої освіти).
Експертні групи оцінювали якість освітньої програми та освітню діяльність факультету за даними програмами на предмет відповідності стандарту вищої освіти, спроможності виконання вимог стандарту, а також досягнення заявлених у програмі результатів навчання відповідно до критеріїв оцінювання якості освітньої програми.
Заступник декана з НР, доц. Р.О. Трибрат
Дописати коментар