Онлайн-курс «ipfm: внутрішній аудит»


У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація і методика аудиту» здобувачі вищої освіти 4-го курсу освітньо-професійної програми  «Облік і оподаткування» взяли участь у прослуховуванні вебінару та розв’язанні практичних ситуаційних завдань з внутрішнього аудиту, підготовленого компанією «Aktiv Financial Academy». Вебінар було присвячено методиці проведення внутрішньої перевірки та організації роботи внутрішнього аудитора, який захищає інтереси підприємства та є незамінним помічником керівника.

Практичні ситуаційні завдання стали цікавим та змістовним предметом обговорення, дослідження, навіть суперечок та розходження думок слухачів. Як результат – досягнуто консенсусу щодо правильних рішень на підставі отриманих теоретичних знань та відповідно до чинної законодавчо-нормативної бази, значні позитивні емоції, злагоджена та професійна робота колективу та непереборне бажання вчитися й розвиватися надалі. 

Наш Миколаївський національний аграрний університет готує справжніх та всебічно розвинених фахівців, здатних до самоосвіти та самовдосконалення! Хочеш бути таким? Чекаємо на тебе у нашій дружній університетській родині!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget