Результати онлайн засідання галузевої конкурсної комісії всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «економічна кібернетика»


У п'ятницю 26 березня 2021 року о 10-00 на платформі Zoom було проведено онлайн засідання галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економічна кібернетика», до складу якої увійшла доцент кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання  Тищенко Світлана Іванівна. На порядку денному було розглянуто два питання: затвердження рейтингового списку учасників конкурсу та затвердження списку запрошених на підсумкову конференцію. На підставі результатів рецензування робіт та визначення рейтингових балів, на підсумкову конференцію було запрошено  Чурікова Андрія, здобувача вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» під керівництвом кандидата економічних наук, доцента Клочан В.П. 

Бажаємо  учаснику і керівнику сил, успіхів у підготовці до підсумкової науково-практичної конференції, яка відбудеться 21 квітня 2021 року!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget