Практичне заняття з «ТЗПСПР» на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

16 березня 2021 року на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва для студентів четвертого курсу денної форми навчання спеціальності 201 «Агрономія» ОС Бакалавр проведено відкрите практичнее заняття з навчальної дисципліни «ТЗПСПР», яке провила доцент кафедри В.Г. Федорчук. Студенти мали можливість ознайомитися з методикою оцінки якості борошна за основними показниками. Розраховували помельну суміш за скловидністю та вмісту сирої клейковини, а також оцінювали якість борошна різних сортів за всіма показниками.

 





факультет агротехнологій,кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget