Наукова співпраця: Україна – Казахстан


«Сучасна педагогічна освіта: імперативи, трансформації, вектори розвитку», під такою назвою 26.02.21 року пройшла Міжнародна науково-практична конференція в Kozybayev University (м. Петропавловськ, Казахстан), в дистанційному форматі. В її роботі взяли участь понад 300 фахівців з Казахстану, Білорусії, Італії, Китаю. Надійшло понад 200 доповідей. Єдиними представниками від України на цьому науковому форумі були викладачі кафедри методики професійного навчання Миколаївського національного аграрного університету.

На пленарному засіданні були розглянуті питання розвитку про активності та лідерства в освітньому середовищі, тенденції в дошкільному навчанні, вектори трансформації педагогічної освіти в умовах Північного регіону, підготовку студентів у закладах вищої освіти до реалізації інклюзивної освіти в школах та інші теми.

У пленарному засіданні конференції з доповіддю «Інтенсифікація освітнього процесу в спеціальних групах закладів професійної (професійно-технічної) освіти шляхом використання елементів дистанційного навчання» виступили кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методики професійного навчання Веліховська А.Б., старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.

Тематика представлених доповідей передбачала аргументовану постановку та обговорення актуальних проблем, з якими стикаються сьогодні вчені, педагоги всіх рівнів освіти, таких як: проблеми інклюзивного виховання; імплементування педагогіки різноманіття; формування професійних компетенцій і компетенції асертивного спілкування; проблеми якості освіти та умови професійно-особистісного розвитку майбутніх фахівців та ін. Усі доповіді супроводжувалися презентаціями та завершувалися жвавою дискусією в доброзичливій атмосфері.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget