Для здобувачів вищої освіти спеціальностей 201 «Агрономія» та 181 «Харчові технології» дуже важливим аспектом їхньої майбутньої професії є проведення якісного та кількісного аналізу досліджуваної продукції рослинного та тваринного походження. Асистент кафедри ґрунтознавства та агрохімії Я.В. Діордіца провела лабораторне заняття з дисципліни «Органічна хімія» упродовж якого здобувачі вищої освіти закріпили теоретичні знання щодо будови та якісного складу органічних речовин та сформували навички проведення якісного аналізу органічних речовин на наявність в них органогенів – хімічних елементів, які входять до складу органічних речовин: Карбону, Хлору, Сульфуру, Нітрогену, Гідрогену та Оксигену.
Дописати коментар