Терапевтична зустріч фінансистів із психологом

 Війна є важким випробуванням для кожного. У цей період нас постійно переслідують стреси, тривога, втома, почуття гніву та провини. Ми іноді відчуваємо, що сили покинули нас і це може вплинути на навчання, роботу та життя вдома. Війна виснажує нас фізично і психологічно. 

З метою подолання стресу у цій складній ситуації, кафедрою фінансів банківської справи та страхування 12 і 13 квітня 2022 р. було організовано онлайн-зустрічі з психологом МНАУ — Галиною Рурик. 

Вона надала поради НПП кафедри та здобувачам вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», як у цей непростий час  підтримувати себе, рідних і близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти фізичне та психологічне здоров’я, а також знайти в собі сили виконувати повсякденні справи, важливі завдання, продовжувати працювати та навчатися. 

Головне у сьогоднішній реальності – не втрачати себе та сенс свого життя! Найкраще, що можуть зробити українці в тилу, — вірити в перемогу, але не чекати її, а працювати та жити далі. 

Спеціалісти закликають: «Продовжуйте жити!  Настане день, і це буде день нашої великої перемоги»! 

Слава Україні!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget