Неформальна освіта – можливості для розвитку та самореалізації

 

Відповідно до Закону України «Про освіту» неформальна освіта – це освіта, яка здобувається, як правило, за освітніми програмами та не передбачає присудження визнаних державою освітніх кваліфікацій за рівнями освіти, але може завершуватися присвоєнням професійних та/або присудженням часткових освітніх кваліфікацій (стаття 8).

У процесі дистанційного навчання, яке з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу було запроваджено в Миколаївському національному аграрному університеті з 14 березня 2022 року, використання можливостей неформальної освіти є важливим та актуальним питанням.

Через воєнний стан в Україні компанія Genius.Space (ex. GeniusMarketing) відкрила всі професійні курси для українців, багато з яких безпосередньо пов’язані з дисциплінами, які викладаються на кафедрі менеджменту та маркетингу («Комплексний інтернет-маркетинг», «Project-manager», «HR-manager», «Менеджер з продажу» та інші).

Українцям також надали доступ до онлайн-ресурсів для вивчення іноземних мов (Busuu: сервіс дарує 90 днів преміумпідписки, Drops: безоплатна преміумверсія на рік, LingQ: безоплатне користування преміумобліковим записом, Preply: скасували комісію та запровадили програму підтримки з вивчення іноземних мов, Duolingo: безоплатне користування та багато інших).

У березні-квітні 2022 року здобувачі вищої освіти факультету менеджменту отримали сертифікати з курсів «Є-data: можливості та ефективний контроль за публічними фінансами», ««Підприємництво: Хто ваш клієнт?» від Prometheus, «Школа HR (у форматі SCORM)» від освітнього хабу Eduhub.in.ua.

Пишаємося нашими здобувачами вищої освіти, які в цей складний час не зупиняються, постійно розвиваються, відрізняються своїм бажанням досягнути максимуму свого потенціалу.




















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget