Професійний розиток викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Щоб детально розібратися зі змінами у трудовому законодавстві викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Гусенко А.А. та Прогонюк Л.Ю. 22 березня 2022р.долучилися до вебінару «Роботодавці та працівники в умовах воєнного стану». 

Воєнний стан – це форс-мажорні обставини, які потребують змін у законодавстві, зокрема і у трудовому. Такі суттєві зміни з’явилися із прийняттям Закону України № 2136-ІХ від 15.03.2022р. «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», який набрав чинності 24 березня 2022р. Останній обмежує дію ст.43-44 КонституціїУкраїни, які визначають право на вільний вибір праці та право на страйки для захисту власних інтересів. Зазначимо, що трудове законодавство стало більш лояльним до роботодавців, водночас працівники отримали додаткові права.

Також під час зустрічі було обговорено, як прийнятий Закон вплине на всіх учасників трудових відносин. 

Зазначену інформацію було повідомлено здобувачам вищої освіти факультетів Менеджменту, Агротехнологій, Інженерно-енергетичного факультета  в рамках дисциплін Трудове право та Правознавство.

Дякуємо команді LIGA ZAKON за професійно надану інформацію!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget