Добрий розум робить легким будь-який спосіб життя (Г. Сковорода)

 Завдячуючи самовідданій праці воїнів ЗСУ, академічна та студентська спільнота Миколаївського національного аграрного університету продовжує з посиленими  зусиллями готувати молодих фахівців.  

Фінансисти МНАУ в ці тяжкі для нашої країни часи розуміють важливість стратегії життя «всередині» ситуації. Допомогаючи волонтерством, вони продовжують зі збереженням довоєнної інтенсивності опановувати компетенції фахівця з фінансів, банківської справи та страхування. Освітній процес з використанням дистанційних засобів апробовано багаторічним досвідом і здійснюється на високому якісному рівні відповідно до розкладу. 

НПП та здобувачі вищої освіти усвідомлюють відповідальність за відновлення економіки, фінансової та аграрної сфер після нашої ПЕРЕМОГИ. Тому практичні складові змісту дисциплін було додатково посилено, як і використання складових неформальної освіти. 

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування зберігають також і наукову активність. За останній місяць було надруковано та проіндексовано 4 статті авторства НПП кафедри в наукометричних базах Scopus (3 статті) та  WoS (1 стаття): 

https://www.iki.bas.bg/Journals/EconomicStudies/2022/2022-3/10_Kateryn-Mikulyak.pdf

https://sciencehorizon.com.ua/ru/journals/tom-24-10-2021/genezis-institutsionalnogo-zabezpechennya-finansovogo-rinku-v-ukrayini-mizhnarodny-aspekt

https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/981/3/032005/pdf

http://paper.ijcsns.org/07_book/202201/20220184.pdf

Плідна праця у своїй царині — лише так ми будемо корисними для себе та оточення, підтверджуючи давні слова Епіктету: «Не вірте тим, хто стверджує, ніби освіта – привілей людей вільних, а вірте філософам, які кажуть, що тільки освічені люди вільні»!

Миру та стійкості всім нам! Слава Україні!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget