ВІДСТОЮЄМО НАШУ ДЕРЖАВУ НА ОСВІТЯНСЬКІЙ НИВІ

Наші Воїни-Звитяжці захищають нашу Україну на полі бою, а кафедра українознавства МНАУ  відстоює нашу державу і Миколаївщину, продовжуючи заняття, утверджуючи рідне українське слово, свою правдиву історію, самобутню культуру та нескорену віру.

Пані доцент Кравченко Т.  намагається прищепити любов до української мови та стверджує, що там, де лунає державна українська мова немає місця ворогові і його пропаганді. 

Вивчення української мови за професійним спрямуванням у цей тяжкий час відбувається з використанням можливостей платформи MOODLE для опрацювання теоретичних  матеріалів. Практичні заняття проводяться відповідно до розкладу із залученням програмного забезпечення «Zoom». Перевірка конспектів і практичних завдань здійснюється з використанням вебсервісу «Google Classroom»  відповідно до критеріїв оцінювання, зазначених у робочій програмі. Використання електронної пошти викладачів для надсилання відеоматеріалів та презентацій. Зв'язок зі старостами підтримується з допомогою Viber і Telegram. 

На заняттях із релігієзнавства студентська молодь факультету агротехнологій та інженерно-енергетичного факультету разом із викладачем Юлією Мельніченко продовжують екскурс релігіями світу. Сьогодні розглянули основні постулати християнства і, безпосередньо, проводили паралель щодо їх дотримання у сучасних обставинах. Для ефективного засвоєння матеріалу застосовують такі засоби онлайн-зв’язку, як платформу Zoom, JitsiMeet, Viber, Telegram. Студенти, які, на жаль, не мають можливості особисто бути присутніми на онлайн-заняттях, виконують завдання в Moodle. 

Навчання у сучасних умовах складне, особливо для студентської молоді, але тільки так ми можемо підтримувати один одного, продовжувати рух вперед, зростати морально і ментально. Адже знання – це світло, а світло завжди перемагає темряву!










 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget