Кураторська година «Самодопомога. Управління стресом. Психологічна стійкість»

 27.04.2022 року викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, кураторами гр. ПУА 1/1, ПУА 3/1, МЕН 1/1, ПУА 2/1 (Прогонюк Л.Ю., Гусенко А.А., Галунець Н.І.) була проведена спільна кураторська година «Самодопомога. Управління стресом. Психологічна стійкість» у форматі Zoom.

Учасники кураторської години також долучилися до онлайн зустрічі з доктором психіатрії та поведінкових наук, британським експертом – Салех Думадом, яка була організована Асоціацією працівників України за Програмою USAID.

Під час заходу спікером було:

 детально проаналізовано суть та особливості викликаного війною стресу та його впливу на людину;

 надано корисні поради, як краще зрозуміти стрес та вигорання, впоратися із ними самому і допомогти своїм близьким та колегам, попередити тривалий стрес, як спілкуватися чуйно та ефективно про війну та стрес з дітьми та убезпечити їхню психіку від надмірного стресу.

У завершенні своєї промови д-р Думадом наголосив, що відчувати тривогу, занепокоєння та страх у той час, коли навколо бойові дії, а країна в стані війни з агресором, нормально. Це прийнятна реакція психіки й організму людини на ситуацію, що склалася.

Проведення таких кураторських годин, взаємопідтримка та взаємодопомога є дуже важливими для всіх учасників освітнього процесу!







 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget