Підвищення рівня професійної майстерності фахівців психологічної служби

28 квітня 2022 року із метою підвищення рівня професійної майстерності фахівців психологічної служби навчально-методичною лабораторією практичної психології, соціальної роботи проводилася обласна майстерня для працівників психологічної служби «Методи психологічної підтримки особистості в кризовий період життєдіяльності».

Програма Майстерні передбачала розгляд таких питань:

- особливості роботи з дітьми-біженцями;

- перша ментальна допомога в стресовій ситуації;

- використання арттехнік у роботі психолога;

- вимоги до структури арттерапевтичних занять;

- техніки психологічної підтримки в стресовому стані.

Взяла участь в обласній майстерні завідувач Психолого-педагогічної лабораторії Миколаївського національного аграрного університету Галина Рурик, виступивши із доповіддю на тему «Пошук внутрішніх ресурсів та опор методами арт-терапії у складні часи (кризові часи)».

Галина Рурик розповідала про те, як працювати із собою, своїми емоційними станами у ситуації хронічного стресу, яким чином впоратися із страхами та тривогами. Вивчали техніку «Крапка опори та образ сили», яка дає можливість знайти у собі те, на що можна спиратися, у що можна вірити і що є для нас цінним. Кожен із учасників ознайомився із тим, як виглядає їхня внутрішня сила та спокій. Кожен зміг побачити та відчути, наскільки сенс життя та плани на майбутнє можуть бути ресурсними. 




кафедра українознавства,психолого-педагогічна лабораторія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget