Онлайн-зустріч «Вступна кампанії 2022 року» з учнями шкіл Кривоозерської селищної ради

 

14 квітня 2022 р. відбулася онлайн-зустріч «Вступна кампанія 2022 року» за участю учнів шкіл Кривоозерської селищної ради, яка була організована кафедрою рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету. У зустрічі взяли участь: Опорний заклад «Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 1»; Комунальний заклад «Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 2»; Комунальний заклад «Богачівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.»; Комунальний заклад «Курячелозівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.»; Комунальний заклад «Бурилівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.» та Комунальний заклад «Великомечетнянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.».   

Із вітальним словом до учасників заходу звернулася завідувач кафедри, д-р с.-г. наук Панфілова А. В., яка розповіла про широкі можливості отримання вищої освіти у Миколаївському НАУ.

Щодо особливостей складання національного мультипредметного тесту та вступної кампанії 2022 р. учасникам онлайн-зустрічі розповіли: керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М. та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Шарін О. В. Зокрема, було висвітлено питання щодо вступу майбутніх абітурієнтів на освітні ступені «Молодший бакалавр», «Бакалавр» та «Магістр» на всі спеціальності, які є у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України, ставили запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді.

Висловлюємо велику подяку директорам шкіл Кривоозерської селищної ради за інформаційну та технічну підтримку онлайн-зустрічі «Вступна кампанія 2022 року» та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. А випускників шкіл запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!









 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget