Підготовка до курсового проектування з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва»

 Одним із контрольних заходів при викладанні дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» є підготовка і захист курсового проєкту. Дана робота передбачає опрацювання здобувачами вищої освіти як теоретичних питань технології виробництва харчових яєць і м’яса курчат-бройлерів, так і проведення певних технологічних розрахунків за індивідуальним завданням. 

04.04.2022 р. завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції з використанням сервісу ZOOM провела ряд теоретичних і лабораторних занять для здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 204 «ТВППТ» з метою ознайомлення з основними технологічними принципами виробництва харчових яєць, головними цехами і технологічними ланками, комплектуванням і утриманням батьківського стада. На лабораторних заняттях розглянуто методичні рекомендації для виконання курсового проєкту, які представлено у MOODLE на сторінці дисципліни, та розпочато розрахунки основних завдань курсового проєкту.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget