04.04.2022 р. завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції з використанням сервісу ZOOM провела ряд теоретичних і лабораторних занять для здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 204 «ТВППТ» з метою ознайомлення з основними технологічними принципами виробництва харчових яєць, головними цехами і технологічними ланками, комплектуванням і утриманням батьківського стада. На лабораторних заняттях розглянуто методичні рекомендації для виконання курсового проєкту, які представлено у MOODLE на сторінці дисципліни, та розпочато розрахунки основних завдань курсового проєкту.
Підготовка до курсового проектування з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва»
Одним із контрольних заходів при викладанні дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» є підготовка і захист курсового проєкту. Дана робота передбачає опрацювання здобувачами вищої освіти як теоретичних питань технології виробництва харчових яєць і м’яса курчат-бройлерів, так і проведення певних технологічних розрахунків за індивідуальним завданням.
Дописати коментар