Шановні випускники шкіл!

   

 Через військову агресію Росії щодо нашої держави класичне Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) скасовано, але для вступу цього року до закладів вищої освіти потрібно складати Національний мультипредметний тест.

    Український центр оцінювання якості освіти зазначає, що для організації тестування потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Тому вважаємо за необхідне НАГОЛОСИТИ, що охочим вступати до Миколаївського національного аграрного університету необхідно до 19 квітня 2022 року зареєструватися для участі у Національному мультипредметному тесті. Тим особам, хто вже зареєструвався на ЗНО до початку воєнних дій в Україні – нічого додатково робити непотрібно, ви є потенційними учасниками вступних іспитів до закладів вищої освіти.

ВАЖЛИВО! Якщо ви складали ЗНО в попередні роки – радимо все рівно зареєструватися для участі у тестуванні, оскільки наразі невідомо чи можна буде використовувати результати ЗНО минулих років для вступу цього року. Пізніше ви зможете відмовитися від участі цьому випробуванні, якщо нормативними документами буде передбачена можливість використання результатів ЗНО минулих років.

    У Приймальній комісії Миколаївського НАУ працює Пункт реєстрації, працівники якого допоможуть вам сформувати реєстраційні документи для проходження Національного мультипредметного тесту та нададуть інформацію щодо особливостей вступу на навчання до нашого університету.

Запрошуємо до Пункту реєстрації!

Адреса: 54020, м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе, 9, ауд. 106 (І поверх).

Тел. для довідок: +38(0512) 70-93-36, +38(068) 155-38-21, +38(097) 482-06-42

Порядок роботи: понеділок – п’ятниця – з 9:00 до 15:00 

 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget