Підсумки роботи Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу факультету ТВППТСБ

20-22 квітня 2022 року відбулася Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського НАУ «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».

21-22 квітня 2022 року в режимі онлайн було проведено 5 секційних засідань і представлено 35 доповідей, за участі гостей і аспірантів факультету ТВППТСБ. 

На секції птахівництва, якості та безпечності продукції було представлено 4 доповіді. Паралельно з Причорноморською регіональною науково-практичною конференцією професорсько-викладацького складу МНАУ кафедрою 22.04.22 р. проведено Регіональний науково-практичний семінар  «Безпечність харчових продуктів – «Від лану до столу», де були залучені представники ДП «Миколаївстандартметрологія» начальник випробувальної лабораторії Наталія Григорʼєва з доповіддю «Регулярне випробування сировини, частково або повністю перероблених харчових продуктів, допоміжних матеріалів за показниками безпеки», Наталія Літвінчук з доповіддю «Вимоги до впровадження програм-передумов системи НАССР», та Володимир Болодурін із доповіддю щодо моніторингу, який  відзначив, що найголовніше – це діяльність усіх студентів і науково-педагогічних працівників університету, яких об’єднує спільна мета, ідеї, прагнення. 

На секції генетики, годівлі тварин та біотехнології було представлено 10 доповідей, на секції технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва було представлено10 доповідей. До секції були запрошені головний технолог ТОВ ВЗП «Еліка» Ващенко О.І., яка виступила з доповіддю «Виробництво м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманіка» та директор ТОВ «Миколаїврибпром» Парастаєв С.В. з доповіддю «Виробництво шпротів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром». Вони відзначили, що університет постійно вдосконалюється, рухається вперед відповідно до вимог сьогодення. Із доповіддю, за актуальною на сьогодні темою «Інноваційні технології харчової промисловості для повноцінного харчування військових в умовах бойових дій» виступила к. т. н., доцента Савінок О.М.

На секції ветеринарної медицини і технології відтворення тварин було представлено 5 доповідей із питань ветеринарної медицини, зоогігієни та технології відтворення стад великої рогатої худоби і на секції технології виробництва продукції тваринництва було представлено 9 доповідей, у тому числі виступили аспіранти факультету ТВППТСБ. Усі доповіді були представлені у вигляді презентацій. Доповідачі продемонстрували добре володіння матеріалом своїх досліджень.

У роботі конференцій відображено доповіді з актуальних питань технологій тваринництва, біотехнології та стандартизації в агропромисловому комплексі та обґрунтовано перспективні напрями розвитку пріоритетної для України галузі тваринництва.
















Заст. декана з НДР факультету ТВППТСБ Олена Кравченко


факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget