Засідання студентського деканату та старостату факультету

Попри військовий стан, актив здобувачів вищої освіти факультету провів широку нараду із деканом факультету й його заступником із навчальної роботи. Зустріч була очікуваною та плідною. Було обговорено та прийнято рішення щодо питань організації дистанційної форми занять, стипендіального забезпечення, соціальних виплат, процедури ліквідації академічних заборгованостей. 

Під час розмови старости порушили питання підготовки до поточної атестації, а декан факультету наголосив про початок підготовки графіків літніх семестрових випробувань, а також державних випробувань у молодших бакалаврів, бакалаврів та магістрів. Що дивно, навіть в такі тяжкі часи життя нашого українського народу, молодь не покидає інтересу до наукової діяльності; цікавилися розвитком подій із поданими студентами на Всеукраїнський конкурс науковими роботами. Звісно, йшлося і про взаємодопомогу українців один одному, про єднання нації, про турботу за знедоленими і літніми співвітчизниками. 

І хоча нині доля порозкидала нас усіх у різні куточки планети, дуже сильно відчувається, що наша Батьківщина  – понад усе, і ми ще повернемося на аудиторне навчання в рідний університет до своїх професорів та доцентів.

Миру бути! Світло обов’язково переможе темряву!




Студентський деканат факультету ТВППТСБ


 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget