Вебінар «тенденції захисту прав жінок на роботі»

Незважаючи на постійну боротьбу жінок за власні права та рівні можливості з чоловіками, залишаються сфери життєдіяльності в яких, перш за все через фізіологічні особливості, жінки мають привілеї. Зокрема, це стосується і сфери трудової діяльності українок. Українське законодавство захищає права всіх жінок, які працюють, особливо це стосується вагітних. Саме цій тематиці було присвячено заняття в рамках вивчення дисципліни «Трудове право».

Для отримання більш розширеної інформації викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки (А.Гусенко, Л.Прогонюк) й здобувачі вищої освіти другого курсу освітнього ступеня «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» факультету менеджменту долучилися до вебінару «Тенденції захисту прав жінок на роботі та нововведення у трудовому законодавстві у 2022 році», який було проведено адвокатом Асоціації жінок-юристок України Вікторією Поліщук.

Доповідач ознайомила слухачів з головними тенденціями змін у трудовому законодавстві, зробила акцент на гарантіях захисту жінки, матері у трудових взаємовідносинах з роботодавцем, детально висвітлила питання щодо припинення трудового договору та наслідки незаконного звільнення,розповіла про нові способи укладення трудових договорів, розкрила інститут трудової книжки та новели КЗпП України щодо особливостей запровадження дистанційної роботи.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget