Публічні послуги у сфері юстиції в умовах воєнного стану

Саме на таку тему Ключник Інна Володимирівна, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у м. Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) 20.04.2022 р. провела відкриту лекцію для здобувачів третього та другого курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент», «Електроенергетика», «Електротехніка та Електромеханіка» та колективу кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки (Галунець Н.І., Гончаренко І.В., Гусенко А.А., Ключник А.В., Лівандовська О.А., Прогонюк Л.Ю.).

 Інна Володимирівна розповіла про основні послуги, які надають відділи реєстрації актів цивільного стану, а саме про: державну реєстрацію шлюбу; розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей; зміна імені; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання; державну реєстрацію народження (в тому числі в рамках реалізації комплексної послуги “єМалятко”). Також звернула увагу на зміни, які відбулися у наданні цих послуг у зв’язку з веденням воєнного стану.

В ході заняття виникло жваве обговорення. Зокрема, здобувачі вищої освіти поцікавилися: хто може одружитися через Zoom; за яких обставин можна одружитися за добу; чи змінилися ім’я дітей війни; чи збільшилася кількість шлюбів у воєнний час. Інна Володимирівна надала відповіді на ці питання і звернула увагу, що з початку повномасштабної війни в Україні збільшилася кількість шлюбів, а дівчаткам у більшості випадків дають ім’я – Вікторія (що асоціюється з ПЕРЕМОГОЮ!).

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти щиро дякують Інні Володимирівні за таку професійну та цікаву зустріч у такий складний для всіх час! Окрема подяка за довготривалу співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget