ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ДІЯЛЬНІСТЮ CZECHTRADE

13 квітня 2022 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти третього курсу спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» й «Менеджмент» (в рамках вивчення дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» долучились до презентації програми від Чеського Торгового Агентства, яка відбулася в режимі онлайн.

CzechTrade - урядове агентство Чеської Республіки з питань підтримки торгівлі, засноване Міністерством промисловості та торгівлі Чеської республіки. Головне його завдання – розвиток міжнародної торгівлі та співробітництва між чеськими та іноземними підприємствами. 

В рамках презентації агентства учасники заходу мали змогу ознайомитися з: особливістю діяльності CzechTrade, її взаємодії з бізнесом; організацією бізнесу у Чехії; умовами виходу українських підприємств на чеський ринок; програмами по відновленню українських підприємств; низкою ініціатив для українських підприємств-експортерів; пропозиціями від членів агентства щодо необхідної допомоги українському бізнесу.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget