Науково-теоретична студентська конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» секції землеробства, геодезії та землеустрою

 25 березня 2022 р. кафедра землеробства, геодезії та землеустрою МНАУ підготувала та провела засідання 34-ї науково-теоретичної студентської конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» секції землеробства, геодезії та землеустрою. У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій МНАУ та Херсонського державного аграрно-економічного університету. 

Мета конференції узагальнити результати теоретичних розробок і передового виробничого досвіду з актуальних питань землеробської галузі, екології та природокористування, опрацювати пропозиції щодо покращення економічної ситуації в агропромисловому виробництві України.

В обговоренні актуальних питань взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою, аспіранти, здобувачі вищої освіти з Миколаївського національного аграрного університету.

Доповідачі поділилися своїми результатами досліджень та намітили основні завдання для подальшої роботи.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget