Профорієнтаційна робота під час воєнного стану

Не дивлячись на складні події які відбуваються в країні, ми не втрачаємо здатність долати серйозні життєві труднощі, досягати успіху і продовжуємо розвиватися попри складні умови воєнного часу. 

А тому 20 квітня 2022 року доцентом кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Каратєєвою Оленою Іванівною було організовано онлайн-зустріч із використанням платформи ZOOM із здобувачами вищої освіти 4 курсу різних спеціальностей Мигійського коледжу Миколаївського НАУ та здобувачами вищої освіти 4 курсу Первомайського медичного коледжу.

Упродовж зустрічі майбутніх випускників було ознайомлено з університетом і його матеріально-технічною базою, факультетами, спеціальностями, роз’яснено умови вступу та переваги навчання в Миколаївському НАУ. Ознайомлено із перспективами працевлаштування, реалізації своїх здібностей і талантів, самореалізації особистісного потенціалу під час навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Під час бесіди студентство отримало ґрунтовні відповіді на свої запитання.

За допомогою платформи Вайбер створено групу, в якій постійно підтримується зв'язок із майбутніми вступниками та подається інформація щодоо умов вступу, ознайомлення з факультетами, спеціальностями та подано посилання на віртуальний тур університетом.

Тож, намагаємося вибудовувати нормальне, повноцінне життя в складних умовах, віримо в нашу перемогу і чекаємо майбутніх студентів в єдиній родині Миколаївського національного аграрного університету.

Миру нам всім!!!






Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget