Засідання ради з виховної роботи

Сьогодні, 13 квітня 2022 р. у режимі онлайн відбулося засідання ради з виховної роботи Миколаївського національного аграрного університету.

Під головуванням проректора з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації участь у засіданні ради взяли заступники деканів факультетів з виховної роботи, заступник директора з виховної роботи ТЕК, студентський президент, заступник декана факультету культури й виховання, студентські декани, завідувач психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості університету.

Під час засідання ради з виховної роботи було розглянуто низку нагальних питань, зокрема проживання здобувачів вищої освіти у гуртожитках університету під час воєнних дій; правил поведінки в умовах воєнного стану; організації освітнього процесу на період введення воєнного стану в Україні; особливостей вступної кампанії 2022 року в умовах війни, допомоги Збройним Силам України; викладацько-студентського волонтерства; психологічної допомоги громадянам, які прожили травматичні події внаслідок воєнних дій тощо.

Сьогодні в університеті активно працює наша психолого-педагогічна лабораторія науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості, завідувач якої 24/7 надає первинну психологічну допомогу науково-педагогічним працівникам, студентській молоді та співробітникам університету. Кожен, хто потребує підтримки, поради може приєднатися до групи у Telegram «Психологія нестандартного життя» за посиланням https://t.me/+KkIV_oNIquU1MDUy

Проректор з НП і ВР та ПК Наталія Шарата наприкінці засідання наголосила, що «нашою основною метою є наближення Великої Перемоги, а це значить: бути згуртованими, впевненими та вірити у щасливе майбутнє нашої вільної України!».





виховна робота,кафедра українознавства,психолого-педагогічна лабораторія,виховна рада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget