Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу, секція: «Генетика, годівля тварин та біотехнологія»

В Україні у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави триває воєнний стан. Але це не заважає нам працювати над поглибленням своїх знань та самовдосконаленням. Тому протягом 20-22 квітня 2022 року проходила Причорноморська регіональна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського національного аграрного університету «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні».

Актину участь в даному заході взяв професорсько-викладацький склад кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології. Згідно з програмою на секції для виступу було заявлено 10 доповідей науково-практичного характеру, в тому числі і доповідь здобувача кафедри. Але по факту було заслухано 9 доповідей, оскільки асистент М.М. Тимофіїв на даний час знаходиться в лавах ЗСУ та боронить цілісність та суверенітет нашої держави.  

Під час конференції доповідачі мали можливість для апробації результатів наукових досліджень, перевірки зроблених висновків за допомогою оцінки фахівців, подолання сумнівів і розбіжностей. А заслухані доповіді були вельми актуальними, містили наукову новизну та мають велику практичну цінність і викликали жваву дискусію. Заслуговує на увагу, що деякі результати досліджень (автори: проф. С.С. Крамаренко, доц. С.І. Луговий) були отримані в межах виконання наукової роботи, що фінансується з коштів Державного бюджету (номер державної реєстрації –0121U109492).

Кафедра генетики, годівлі тварин та біотехнології висловлює подяку всім учасникам конференції, які знайшли можливість поділитися своїми науковими доробками, попри виклики сьогодення та складні часи для нашої країни!

Миру нам всім! Разом до перемоги!!!










Доцент кафедри ГГТБ    Олена Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget