Засідання кафедри економіки підприємств

31 березня відбулось засідання кафедри економіки підприємств у онлайн  режимі. Основним питанням на даному етапі є організація дистанційного навчання відповідно до навчального графіку та надання допомоги здобувачів вищої освіти щодо розв'язання проблем, які виникають у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України. 

Узгоджено програму секційного засідання кафедри економіки підприємств Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу «Розвиток українського села – основа аграрної реформи України». Рекомендовано перенесення терміну проведення IX
Всеукраїнської науково-практичної конференції “Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції” з 12-14 травня на 26-28 жовтня 2022 р.  

Схвалено надання пропозицій від кафедри про наукові досягнення до збірника «Наука в Південному регіоні України: (важливі досягнення наукових установ Південного регіону України в галузі фундаментальних, прикладних досліджень та інноваційної діяльності у 2021 році»). 

Обговорено нововведення та особливості вступної кампанії 2022.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget