ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТА ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГ У ЛІЦЕЯХ НОВООДЕСЬКОЇ ОТГ

19-20 березня 2024 року НПП кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ (проф. Гиль М.І., проф. Крамаренко С.С., доц. Крамаренко О.С.) було здійснено виїзд до загальноосвітніх ліцеїв Новоодеської ОТГ, зокрема ліцеїв №1, №2 та №3 міста Нова Одеса. 

Під час зустрічей із майбутніми абітурієнтами їх було поінформовано про перелік спеціальностей Миколаївського НАУ, можливості для самореалізації здобувачів вищої освіти та умови вступу до університету в 2024 році. 

Також під час даної зустрічі, для учнів 11-их класів було проведено інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який організували в.о. завідувача кафедри біотехнолдогії та біоінженерії Олена Каратєєва та керівник навчально-наукового центра професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор Марценюк, та майстерно провели тренерки Ганна Каськова та Ольга Баша. Психологині на життєвих прикладах та вправах розповіли учням, як обирати професію та на що потрібно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізувавши власні інтереси та навички.

Поділилися з учасниками заходу досвідом свого студентського життя і здобувачі вищої освіти, які входять до складу студентського самоврядування Миколаївського НАУ Надія Прасова та Світлана Лойко. 

На завершення профорієнтаційної зустрічі щоб наглядно ознайомити школярів із дозвіллям студентів і переконати їх у тому, що студентське життя проходить насичено та цікаво, майбутнім абітурієнтам представили художні номери учасники Культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ. 

Щиро дякуємо адміністрації ліцеїв Грич Антоніні Леонідівні, Колесник Світлані Володимирівні, Бібікову Юрію Михайловичу, класним керівникам 11-их класів, психологиням Ганні Каськовій та Ользі Баші, учасникам Культурно-мистецького центру «Експромт» за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! 














В.о. завідувачки кафедри біотехнології та біоінженерії 

Олена КАРАТЄЄВА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget