Відвідування «Костянтинівського елеватора»

18 березня 2024 року відбулася екскурсія на Костянтинівський елеватор-БВБ-ПАЕК для студентів ІІ та ІІІ курсів спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» під керівництвом доцента кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Володимира Мартиненка. Дана екскурсія була організована за підтримки стейкхолдера – власника агрохолдинга «Південна аграрно-експортна компанія ТОВ СП "ПАЕК"», Юрія Кормишкіна.

Під час екскурсії для студентів було представлено основні аспекти діяльності ТОВ «Костянтинівський елеватор». Ця компанія спеціалізується на зберіганні та переробці сільськогосподарської продукції, а також надає послуги зважування та оцінки якості зернових та олійних культур, їх обробки, зберігання та відвантаження.

Заснована у 2017 році, ТОВ «Костянтинівський елеватор» має можливість щодня приймати до 5 тисяч тонн зернових автомобільним транспортом та має загальну місткість зберігання на рівні 100 тисяч тонн зернових та олійних культур.

Цей проєкт є одним із наймасштабніших у групі компаній ПАЕК та є одним із найбільших елеваторних комплексів на Миколаївщині на сьогодні.

Висловлюємо подяку керівництву компанії за можливість здобуття цінного практичного досвіду!


інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget