Меморандум про партнерство та співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та Всеукраїнською громадською організацією «Українська горіхова асоціація» підписано

4 вересня 2024 року між Миколаївським національним аграрним університетом та Всеукраїнською громадською організацією «Українська горіхова асоціація» підписано Меморандум про партнерство та співпрацю.

Метою Меморандуму є розвинення взаємного співробітництва у сфері науково-технічної та дослідницької діяльності між двома установами.

Сторони домовилися співпрацювати у таких напрямках як: розвиток аграрного науково-освітнього напряму та популяризація напряму садівництва, а саме галузі горіхівництва в Україні, спільні наукові дослідження, обмін науковими кадрами та студентами, організація спільних конференцій, семінарів та інших наукових заходів, публікація наукових статей та книг, розробка та впровадження нових освітніх та наукових програм.

Від імені колективу факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ) висловлюємо щиру подяку за всебічне сприяння щодо підписання Меморандуму адміністрації університету і особисто в.о. ректору, академіку НААН В’ячеславу ШЕБАНІНУ.

Підписання Меморандуму – це важливий крок у розвитку співпраці між двома науковими установами. Такий крок безперечно сприятиме розвитку наукових досліджень, підвищенню якості освіти, підготовці висококваліфікованих кадрів в галузі горіхівництва.

Щиро дякуємо колегам за співпрацю і бажаємо наукових звершень та творчих успіхів!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget