Участь в інформаційному заході «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”»

4 вересня 2024 р. завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, професорка Панфілова А. В. прийняла участь в інформаційному заході «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”». 
З вітальним словом до учасників заходу звернулися: Ольга Полоцька - виконавча директорка НФДУ; Олександр Лончак - Директор Департаменту освіти і науки Одеської ОДА; Борис Буркинський - голова Південного наукового центру НАН України і МОН.
Серед доповідей під час робочої частини заходу були: НФДУ: що за інструмент і як він працює? (доповідач Ольга Полоцька); Стратегія НФДУ з питань відкритої науки (доповідач Тетяна Мачуліна); Конкурси НФДУ: організаційний супровід (доповідач Тетяна Берегова); Юридичні аспекти участі у Програмі «Горизонт Європа» (доповідач Олександр Моісеєв) та ін. 
Щиро дякуємо організаторам та доповідачам за цікаву та корисну інформацію!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget