Кураторська година

3 вересня 2024 року куратором групи М4/1 та М4/2 Олександрою Зубєхіною-Хайят, асистентом кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, проведено кураторську годину на тему: «Підготовка до нового навчального року 4 курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» академічних груп М4/1 та М4/2».

Під час кураторської години було розглянуто особливості підготовки здобувачів вищої освіти до нового 2024-2025 навчального року під час дистанційного та аудиторного навчання. У процесі бесіди акцент зроблено на відвідуванні здобувачами навчальних занять та виконанні практичних завдань, передбачених дисциплінами, норми їх відпрацювань.

Також було порушено питання про заборгованості літньої сесії 2023-2024 н.р. та відпрацювання літньої практики. Говорили про поселення до гуртожитків МНАУ та вчасний збір документів, написання заяв. Уточнювалися питання проживання здобувачів вищої освіти для соціального паспорту груп. На зустрічі були присутні здобувачі офлайн та онлайн.

Бажаємо успіхів здобувачам вищої освіти груп М4/1 та М4/2 у навчанні та швидко приступити до роботи, гарно скласти проміжні атестації та екзаменаційні іспити.




кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget