Наукова співпраця з стейкхолдерами. Участь у Міжнародній науково-практичній конференції, Ломж (Польща)

15 листопада 2023 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання разом з головним спеціалістом відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуаціях Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Валерією Іваненко взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Ekologia i racjonalne zarządzanie przyrodą: edukacja, nauka i praktyka», яка була організована Міжнародною Академією Прикладних Наук в Ломжі (Польща).

Вячеслав Курепін та Валерія Іваненко представили свої наукові доробки за темою «Екологія та війна, погляд через минуле у майбутнє, глобальні виклики, загрози».

Дослідження проблеми та публікація статті відбулася за планом ініціативної тематики: «Actual problems of human life safety in modern society» (Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві), державний реєстраційний номер УкрІНТЕІ: 0123U102400.

Результати обговорень та досліджень, представлених на конференції, допоможуть покращити якість освіти у сфері безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, сприяти більш ефективному раціональному природокористуванню у майбутньому.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget