Міжнародна кооперація закладів освіти

У рамках програми міжнародної академічної мобільності педагогічні працівники  ВСП “Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ“ Олена КИРИЧУК і Анна БУРКОВСЬКА здійснили відрядження до Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф  (Німеччина) з метою реалізації міжнародного  проєкту Європейського союзу «ДААД ЕРАЗМУС+»!

Викладачі та науковці 17 коледжів та університетів України вкотре мали змогу  провести обмін досвідом, здобути нові знання, збагатитись   новими знайомствами та відкрили для себе перспективи та потужні можливості щодо реалізації освітнього потенціалу.

Учасники міжнародного проєкту мали можливість відвідати сільськогосподарський навчальний центр Тріздорф, кампус університету та здійснити екскурсію територією навчального закладу. У ході вивчення сімейної ферми «Шнайдер»  опанували  досвід з технології вирощування свиней та птиці, вивчили механізми  прямої реалізації продукції. Підсумком обміну досвіду став збір даних для розрахунку маржинального доходу.

Важливим моментом став візит до Міністерства науки та мистецтва Баварії. Українську делегацію радо зустрів заступник міністра, який запевнив, що прийом освітян з України — честь для Міністерства. Посадовець акцентував увагу українських викладачів та науковців на діючі державні програми співпраці між університетами та окреслив основні перспективи співпраці студентів та науковців навчальних закладів обох країн.

Підбиваючи підсумки реалізації проєкту, професор Ральф Шлаудерер відмітив злагоджену роботу української делегації, професійність та бажання навчатися нового. 

Висловлюємо вдячність професору Шлаудерерута декану Вільгельму Пфланцу за можливість розширення міжнародних навчально-наукових кордонів, проведення спільних наукових досліджень.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget