СПЕЙС-ГРА «ЗНІМИ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ»

7 грудня 2023 р. в рамках Тижня права здобувачі вищої освіти груп ПУА 1/, ГРС 1/1 та ТУР 1/1 та старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяли участь у Спейс-грі «Зніми рожеві окуляри». 

Модераторами гри виступили: психологиня Крамаренко Олена, Богданова Олеся, соціальна працівниця Інтегрованого центру підтримки BraveSafe, Світлана Ситник, соціальна працівниця безпечного простору для жінок і дівчат "Затишно space" Благодійного фонду «Схід SOS». 

Модератори зустрічі також розповіли, що у Миколаєві відкрився простір "Затишно space" для жінок та дівчат будь-якого віку. Запросили здобувачок вищої освіти, приєднуватися до цікавих заходів, що проводяться у центрі. Мета ініціативи — захистити, надати психологічну, юридичну та соціальну допомогу жінкам і дівчатам, які постраждали внаслідок війни та перебувають у складних життєвих обставинах. Також діяльність простору спрямована на протидію ґендерно зумовленому насильству. 

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлює подяку Крамаренко Олені, Богдановій Олесі  та Світлані Ситник за цікавий захід та сподіваємось на подальшу співпрацю.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget