Захист магістерських робіт денної форми навчання спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки»

З 20 по 22 грудня 2023 року відбувся захист магістерських робіт спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» денної форми навчання. У складі екзаменаційної комісії були:

- голова комісії В’ячеслав Прус, доктор технічних наук, завідувач кафедри електротехніки Кременчуцького національного університету імені М. Остоградського;

- заступник голови Андрій Ставинський, доктор технічних наук, завідувач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки;

- член комісії Катерина Куценко, стейкхолдер, заступник директора з економічних питань ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»;

- Дмитро Кошкін, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки;

- Олексій Садовий, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Магістри представили результати своєї роботи, дали вичерпні відповіді на запитання членів комісії. Представлені презентації, їх активне обговорення, а також якісне оформлення засвідчили актуальність обраних тем та високий рівень роботи студентів та їх наукових керівників, що відмітив голова комісії В’ячеслав Прус.

Здобувачі вищої освіти які протягом декількох років навчалися на дуально в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Поєднуючи навчання з практикою, набули фахового досвіду на потужному теплопостачальному підприємстві регіону та отримали запрошення керівництва на працевлаштування. 

Захист відбувся у теплій і дружній атмосфері. Бажаємо нашим випускникам успіхів, професійного зростання, здійснення мрій та мирного неба над головою!

 



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget