Дискусійна трибуна «Сім’я – простір без насильства»

1 грудня 2023 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та Тижня права на факультеті менеджменту за підтримки обласного гендерного центру викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки  та здобувачі вищої освіти Тур 1/1, ПУА 3/1 взяли участь у дискусійній трибуні «Сім’я – простір без насильства».

У заході взяли участь фахівці Департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА, представники відділу організації діяльності дільничних офіцерів поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області.

Першою до виступу була запрошена начальник відділу по роботі з сім’єю управління соціальних гарантій і компенсацій, загальнообов’язкового державного страхування департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації З.Г.Дмитрієва. Вона розповіла присутнім про: Конвенцію Ради Європи; запобігання насильству жінок і домашньому насильству; Стамбульську конвенцію; корекційні програми для кривдників; напрямки діяльності обласного центру соціально-психологічної допомоги та спеціальних служб підтримки осіб, постраждалих від насильства у Миколаївській області.

Далі у своєму виступі інспектор відділу організації діяльності дільничних офіцерів поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області, старший лейтенант поліції К.С. Рудницька навела статистичні дані по м. Миколаєву та області щодо кількості звернень постраждалих від насильницьких та протиправних дій, ознайомила присутніх з видами насильства, відповідальністю за вчинення протиправних дій і пояснила, як себе поводити та куди звертатися за допомогою у цьому випадку.

Вважаємо тему проведення заходу надзвичайно актуальною, адже основна ідея таких за зустрічей - попередження насильства та профілактику протиправної поведінки у сім’ї. 

Дякуємо співробітникам Миколаївської обласної універсальної бібліотеки за організацію та проведення корисного заходу. Завжди раді співпраці.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget