АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ НА ОБЛІКОВО-ФІНАНСОВОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

У межах програми академічної мобільності здобувачка вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету Софія ЗІГУНОВА проходить стажування в престижному німецькому університеті Weihenstephan-Triesdorf за програмою «International online semester». Її навчання, що почалося 29 вересня 2023 року та триватиме до 14 лютого 2024 року, надає унікальний досвід вивчення нових дисциплін у онлайн-форматі.

Програма стажування передбачає цікаві курси, що так необхідні для розуміння сучасного бізнес-світу. Однією з освітніх компонент є курс «Personal Branding and Social Media Strategies for Business», що проводиться викладачем університету Weihenstephan-Triesdorf. Цей курс навчає особливостям створення власного бренду та використання соціальних медіа для розвитку бізнесу.

Крім цього, Софія також вивчає курс «Fundamentals of Strategic Management» від Баварського віртуального університету, що дозволяє глибше зрозуміти ключові аспекти управління, прийняття стратегічних рішень та логістику.

Дане стажування є прикладом того, як академічна мобільність може покращити якість освіти, надаючи студентській молоді можливість вивчати глобальні тренди та підходи безпосередньо за наставництва міжнародних експертів, із використанням дистанційного навчання.

Академічна мобільність відкриває нові горизонти для здобувачки вищої освіти нашого університету і допомагає їй розвивати навички, необхідні для побудови успішної кар'єри в економічній сфері.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget