Кураторська година до Дня Збройних Сил України

4 грудня 2023 року на кураторській годині до Дня Збройних сил України здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій групи А3/2 та групи АМН1/1 разом із куратором – доцентом кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяною Манушкіною висловили свою вдячність та повагу захисникам України. 

Збройні Сили України – це надійні захисники, віддані патріоти і люди, для яких честь, свобода і незалежність мають велике значення. Президент України Володимир Зеленський нагородив випускника факультету агротехнологій Михайла Ткаченка орденом «За мужність» ІІІ ступеня за значні досягнення у захисті держави. 

Також на кураторській годині обговорили важливість єднання та спільних дій задля захисту України і допомоги воїнам. Здобувачі вищої освіти групи А3/2 Михайло Макаров та Уляна Шелінгер нагороджені грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації за вагомий внесок у здійснення волонтерських ініціатив.

Дякуємо Збройним Силам України за захист суверенітету нашої держави, за мужність і незламність у боротьбі з ворогом. Вшановуємо пам’ять тих воїнів, хто віддав своє життя, захищаючи нас та незалежність Української держави від військової агресії.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget