Екскурсія університетом. Двері майбутнього: відкрий для себе Миколаївський НАУ

19 грудня 2023 року була проведена офлайн екскурсія для абітурієнтів зі шкіл м. Миколаєва. 

Перша частина екскурсії була проведена у головному корпусі Миколаївського НАУ, де абітурієнти відвідали приймальну комісію університету, факультет культури і виховання, обліково-фінансовий факультет. Відвідуючи спортивну залу, абітурієнти дізналися про діючі студентські спортивні секції (баскетбол; волейбол; футбол; настільний теніс тощо).

Другою частиною заходу була екскурсія на факультеті менеджменту Миколаївського національного аграрного університету у супроводі доцентів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Шишпанової Н., Прогонюк Л. та здобувачів вищої освіти групи ПУА 1/1.

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки розповіли абітурієнтам про спеціальності і освітні програми за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти, переваги  при вступі до університету за умови навчання на підготовчих курсах та участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ.

Здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями від навчання в університеті, розповіли про мотивуючі фактори вступу саме до Миколаївського національного аграрного університету.

Закінчивши екскурсію, абітурієнти залишили університет із запалом та враженнями від того, як вони можуть розширити свої горизонти, вступивши саме до Миколаївського національного аграрного університету. 

Шановні абітурієнти запрошуємо ВАС до нашої великої, дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету! Університету майбутнього,  де кожен може реалізувати свій потенціал! 

Не зволікай часом та скоріше роби крок у своє майбутнє! 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget