Участь здобувачів вищої освіти у екологічній грі «Світ Гарду»

18 грудня 2023 року здобувачі вищої освіти груп БТ 3/1 і АМН 1/1 взяли участь у екологічній грі «Світ Гарду», яке проходила у Бібліотеці-філії №2 ЦМБ ім. Кропивницького м. Миколаєва у рамках ХVI Миколаївських міських відкритих екологічних читань «Збережемо для нащадків». 

Здобувачі дізналися про історію виникнення Національного природного парку «Бузький Гард», назва якого походить від слова «гард» – спеціальної споруди для вилову риби, що використовувалася за козацької доби. 

«Бузький Гард» розташований на території Арбузинського, Братського, Вознесенського, Доманівського та Первомайського районів Миколаївської області площею 6138,13 гектарів. Він охоплює річкову долину Південного Бугу і каньйоноподібні долини його приток – Великої Корабельної, Бакшали, Мертвоводу. Налічує понад 1000 видів судинних рослин, 34 з них занесено до Червоної книги України: мерингія бузька, смілка бузька, вишня Клокова, гвоздика бузька, тюльпан дібровний тощо.

Всі учасники гри отримали на згадку листівку «Бузький Гард. Бережи те, що любиш».

Щиро вдячні доценту кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіній Тетяні Миколаївні та адміністрації бібліотеки за організовану зустріч, проведення цікавого заходу та нові екологічні знання!!!

Здобувачка вищої освіти групи БТ 3/1 Гончар Анна








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget