Сертифікати Валентини Василівни

Доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувачка кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Гамаюнова Валентина Василівна з 9 по 20 жовтня 2023 року пройшла підвищення кваліфікації в Національному університеті біоресурсів і природокористування України для науково-педагогічних працівників, які викладають на спеціальності «Агрономія». За час навчання опрацювала 60 годин (2 ЄКТС). 

З 23 по 30 жовтня  2023 року, (м. Люблін), Валентина ГАМАЮНОВА взяла участь у міжнародному підвищенні кваліфікації: вебінарі на тему: «Академічна доброчесність та тайм-менеджмент при підготовці наукових робіт: зарубіжний та вітчизняний досвід», за дисциплінами Адаптивні системи землеробства, Методологія наукових досліджень та методи наукового аналізу, Теоретичне обгрунтування систем землеробства.   

Отримала сертифікат участі, який засвідчує що Валентина Василівна з 6 по 13 листопада 2023 р. брала участь в вебінарі (міжнародне підвищення кваліфікації в Люблінському науково-технологічному парку) на тему «Неформальна освіта в підготовці магістрів та студентів докторів філософії (PhD) в країнах Європейського союзу та України», за дисциплінами Адаптивні системи землеробства, Методологія наукових досліджень та методи наукового аналізу, Теоретичне обгрунтування систем землеробства.

Проходження усіх підвищень кваліфікації підтверджено отриманням відповідних свідоцтв.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget