Правовий понеділок на факультеті менеджменту

У зв’язку з анонсуванням кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки заходів присвячених Тижню права сьогодні 04 грудня 2023 року відбулися цікаві події на факультеті менеджменту.

За запрошенням кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки представники університетської бібліотеки організували Книжкову виставку «Виховання правової культури – шлях до правової держави», де представили різноманіття наукових посібників та збірок з різних галузей права. Доцент кафедри Шишпанова Н.О. разом зі своєю кураторською групою ПУА 1/1 мали змогу сьогодні побувати на виставці та ознайомитися з представленими книжками та наглядним матеріалом.

На другій парі старшим викладачем кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Гусенко А.А. для здобувачів вищої освіти гр. ОіО 2/1 було проведено інтерактивний захід – опен-квіз «Знай свої права». За допомогою інтерактивної форми тестування здобувачі згадали пройдений матеріал по дисципліні «Правознавство» та ще й цікаво провели час. 

Друга половина дня була не менш насиченою. Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування  взяли участь у:

- Презентації аналітичного звіту «Стратегічний аналіз корупційних ризиків у процесі управління гуманітарною допомогою на місцевому рівні»;

- Міжнародній конференції «Розвиток культури доброчесності та протидії корупції у вищій освіті».

Вважаємо, Тиждень права розпочато вдало та попереду ще цілих чотири цікавих дні з корисними заходами. Підвищуй рівень своєї правової культури!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget