Stem-захід з математики «Дотик до нескінченності» в Миколаївському ліцеї № 55

08 грудня 2023 року співробітники кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій доцент Пархоменко О.Ю і старший викладачі Хилько І.І. в рамках договору про співпрацю відвідали Миколаївський ліцей № 55. Викладачі зустрілися з адміністрацією ліцею, обговорили плани щодо поліпшення профорієнтаційної роботи та співпраці по створенню STEM-проєктів. Потім поспілкувалися з учнями, розповіли їм про Миколаївський національний аграрний університет та спеціальності, які можна в ньому здобути. 

Відвідали «Цифровий освітній центр» ліцею та взяли безпосередню участь у позакласному STEM-заході з математики «Дотик до нескінченності», учасниками якого були учні 8-В класу та вчителі математики Філатова Л.В. і Лисогор А.В. Під час заходу усі учасники познайомилися з математичним об'єктом – стрічкою Мебіуса, власноруч виготовили її та провели кілька дослідів, які підтвердили незвичайні властивості цієї поверхні.

Щиро дякуємо директору ліцею № 55 Василькову Дмитру Юрійовичу, його заступнику Семеняку Дмитру Миколайовичу та вчителям ліцею за цікавий STEM-захід з математики та плідну співпрацю з профорієнтаційної роботи!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget