Участь в онлайн-лекції на тему: «Neural Population Codes And Decoding»

Нейронне кодування є галуззю нейробіології, що займається характеристикою гіпотетичного взаємозв’язку між стимулом та індивідуальними або сукупними нейронними відповідями, а також досліджує взаємодією між електричною активністю нейронів в ансамблі, адже сенсорна та інша інформація представлена в головному мозку саме за допомогою мережі нейронів.

12 грудня 2023 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty науковою співробітницею та керівницею дослідницької групи в Інституті системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп’ютерної нейронауки – Soledad Gonzalo Cogno проведено відкриту лекцію на тему: «Neural Population Codes And Decoding», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Під час даного заняття про нейронні дані, спікер ознайомила всіх присутніх із концепцією нейронного коду в окремих клітинах для популяційних кодів, а також висвітлила підходи, які використовуються в науці для ідентифікації та кількісної оцінки популяційних кодів.

Знання із галузі комп’ютерної нейробіології з найсучаснішими методами дослідження, що були здобуті від іноземних колег, послугують гарним матеріалом для покращення власної освіченості в інноваційних  питаннях.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget